ALTERNATIVopplysningen

Om Alternativopplysningen
Norges nettsteder for alternative tilbud og tjenester - siden 1997

Alternativ behandling – Veiledning - Selvutvikling – Helse - Forskning – Miljø


Alternativopplysningen har nettstedene alternativ.no, behandler.no og alternativmesse.no
En unik og spesialisert informasjonssentral og portal for hele alternativbransjen. Alternativopplysningen produserer også nyhetstoff og artikler. Målsettingen er å gjøre det lett å finne god og oversiktlig informasjon om alternative tjenester og tilbud.

Norges nettsted for alternativ behandling, helse og livsstil siden 1997


Utdanning-skoler
Alternativ behandling og veiledning.
Stor landsdekkende oversikt – 150 skoler.

Kurs A – Å
Omfattende oversikt som gjør det lett å finne fram til kurstilbud. Her er kurs sortert alfabetisk etter tema.

Finn behandler
Her er tjenesten behandler.no hvor man finner fram til utøvere innen alternativ behandling og veiledning over hele landet.

Aktivitetskalender
Hva skjer når, januar – desember. Her finner man fram til foredrag, kurs, workshops, konserter, reiser osv. Kalenderen ligger alltid ute 12 mnd fram i tid. 5000 aktiviteter årlig.

Messer og festivaler
Alternativmesser, helsemesser, festivaler - omfattende oversikt. Program for arrangementene, utstillerinformasjon, reisebeskrivelse, overnattingsmuligheter osv.

Markedsplassen
Butikker, tidsskrifter, bøker, klarsyn konsultasjoner, helseprodukter, møteplass, utleie av lokaler, behandlingsutstyr, alternative nettverk og forum mm.


Finn behandler - søk i Norges største oversikt over alternative behandlere
Velg behandlingsmetode og fylke, eller skriv inn søkeord, f.eks. navn, sted, problem eller plage.


Behandlere innen alternativ og komplementær behandling og veiledning.
Norges største og mest omfattende oversikt med egen søkeløsning. Her er det lagt til rette for at dem som søker alternativ behandling og veiledning lett skal orientere seg og finne fram til kvalifisert utøver.

Hver behandler har sin egen informasjonsside med opplysninger om behandlerens bakgrunn, behandligsmetoder, medlemskap i foreninger og annen relevant informasjon.

Nettstedet fungerer også som et ressurssted, med informasjon om bla. lover og regler. Behandloer.no har også egen side for fagpersoner som ønsker å finne fram til et ledig arbeidsrom eller kurslokale.

Tjenesten Finn behandler – behandler.no er også å finne på
alternativ.no - i tillegg til alle steder hvor tjenesten annonseres.Norges nettsted for alternativmesser – helsemesser - festivaler – utstillere


Alternativmesse.no fungerer som en alternativmesse på nett
Det å reise og besøke en messe kan være en flott opplevelse, men dersom du ikke har anledning til det, kan du få en "messeopplevelse" på nett.

Bestille oppføring som utstiller
Alle Alle aktører i alternativbransjen kan vise sine produkter og tjenester, døgnet rundt rett til målgruppen. Her har alle mulighet til å være med enten du er aktiv som utstiller rundt om i landet eller ikke.

Hver uke er ca. 6.000 forskjellige besøkende innom messeoversikten. Nå har vi gjort det lett for alle å finne fram.

Alternativbransjen er i sterk vekst og den store interessen for alternativmesser er et bilde på dette. Siden den første messen ble arrangert i Oslo i 1993 med 4000 besøkende har det vært en stor utvikling.

Nå arrangeres det nærmere 50 store og små alternativmesser - helsemesser årlig over hele landet og de har tilsammen 100.000 besøkende. Utvikling har vært eksplosiv og det er helt tydelig at behovet for å finne fram til de forskjellige alternative tilbud og aktiviteter er stort.

Med denne utviklingen følger også behovet for å finne fram til alle de forskjellige messene, de forskjellige utstillere, produktene, tjenestene osv.

Dette har Alternativopplysningen gjort noe med, ved å etablere nettstedet alternativmesse.no Her finner man oversikten på ett sted.
Postadresse:
ALTERNATIVopplysningen
Tåsenveien 117
0880 Oslo

tlf. (+47) 22 02 06 30

e-post: post@alternativ.no
ring oss vi har oversikten

post@alternativopplysningen.no copyright ALTERNATIVopplysningen